2007. 09. 4-5-6.

Az utolsó napokban már nem sok érdekes történt, meg ezt már úgyis pár hét távlatából írom. Az utolsó munkanapomon megint a thai kajáldába mentünk, ahol elég jó volt a kaja, a végén egy tálcán mindenféle sütiket hoztak ki, amikből lehetett válogatni. Nem tudtam ellenállni, ettem is valami jófajtát, csak a számla érkezésekor lepődtem meg, hogy egy vacak süti ugyanannyiba került, mint az egész főétel. Na mindegy, túléltem. Este próbáltam leelőzni a közeledő vihart, a part felé haladva még sikerült az eső előtt kiérnem a helyi Fort Lauderdale Beach-re (a szállásomtól a partra merőlegesen, a legrövidebb úton haladtam). Ez nem túl felkapott hely, egy hosszú stég lóg be a vízbe, amiről pecázni lehet elvileg, mellette baywatch nélküli strand. Sok helyen ingyen is lehetett parkolni, szóval nem volt ez rossz hely, persze nem volt úgy kiépítve, mint a Miami Beach. Épp csak belemásztam a vízbe, amikor elkezdett villámlani, szóval hamarosan megint otthon voltam.

Másnap reggel a parton kezdtem, végre kellemes napos időben tudtam dögleni egy kicsit a strandon és megmártózni a kellemesen meleg vízben. Nem sokan voltak rajtam kívül, néhány ember feküdt csak itt-ott. A vízben 10 centi körüli halak úszkáltak körülöttem, nem nagyon féltek tőlem, meg is lehetett simogatni őket. :)

Aztán következett a pakolás, rohanás az Apple Store-ba venni új iPodot, ami akkor jött ki, de még sajnos nem lehetett kapni. Reptér, irány haza. A Zürich - Budapest úton egy 80 körüli Svájcban élő magyar pofa ült mellettem, aki elmesélte az egész életét némettel vegyített magyar nyelven, amivel nem lett volna gond, ha egy szót is tudnék németül. Így kicsit problémásabb volt a dolog, de ezt is túléltem, már csak haza kellett taxizni a rengeteg csomaggal. Azt csak otthon vettem észre, hogy az út előtt vásárolt új lakatomat megint lelopták a csomagomról. Swiss-szel se megyek többet, az tuti...