2006. VIII. 29. Elmsford

Hajnali fél 10 körül hívott egy barom Írországból a kérdéseivel, idővel felvilágosítottam, hogy én most kicsit arrébb vagyok, és éjjel dolgoztam, szóval hagyjon békén. Ez után viszont sajnos már nem sokat tudtam aludni.

Egész nap ömlött az eső, nem volt kedvem sehova menni, szóval leginkább az interneten lógtam, beszámolókat írtam. Szerintem nem ártott meg egy ilyen pihenőnap.

Este elmentem kajálni megint az első nap már kipróbált A’ Mangiare étterembe, a múltkoriakból tanulva most egy mini pizzát rendeltem, méghozzá Gourmet Vegetable Pizza-t. Azt sejtettem, hogy az artichoke az articsóka lehet, bár nem hiszem hogy korábban valaha ettem ilyet, arról viszont fogalmam nem volt, hogy az asparagus az spárga. Ez az egyszemélyes pizza sem nevezhető éppen kicsinek, ráadásul jól megpakolták a fent említetteken kívül még gombával, sajttal és szárított paradicsommal. Nagyon finom volt, de most egy időre elég az articsókából. Kiszúrtam az étlapon a tiramisut, gondoltam, ezt nem hagyhatom ki. Kiderült, hogy nincs sajnos, szóval kértem helyette egy Chocolate-Covered Cannoli-t, ami egy csokis ostyatekercsbe gyömöszölt édes krém volt. Nem rossz, de a tiramisunak jobban örültem volna.

Este meló.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cannoli