2006. II. 14. Dallas

Több, mint két hete, hogy hazaértem, így a maradék élménybeszámoló gyenge emlékfoszlányokon alapszik csak. Utolsó teljes napom Dallasban munkával telt. Ebédre elmentem a mexikóiba, ahol szokás szerint jót zabáltam. A vizet már untam, szóval fizettem italért is, és kipróbáltam valami újat, a root beer-t. Hiba volt, szörnyű íze van. Mentolos jellegű akármi, nagyon rossz. Nem bírtam meginni.

Munka után elmentem egy újabb bevásárlóközpontba, a Valley View-ba, ahol volt Haägen Dazs-os fagyizó. Sajnos tényleg csak egy sima fagyizó, semmi extra leülés, kelyhek, stb., szóval végül nem ettem semmit. Bementem viszont a Hot Topic-ba, ami a hazai Headbanger itteni kivitele, általában shopping centerekben található meg, mindenhol ugyanazok a trendi cuccok, pár zenekar pólója, koncerteken rendszeresen lehet ezekkel találkozni. A trendiséghez szükséges minden kellék kapható, előre gyártott ruhák nyakkendővel, kitűzőkkel, övek, stb, de a legdurvábbak a zenekaros csecsemő-ruhák. A pánkrokker apuci Green Day-be bújtatja a 3 hónapos gyerekét, cuki, nem? A Sublime pólómat is egy ilyen boltban vettem korábban. Kint gáz lenne hordani, mert látszik, hogy Hot Topicból van, de itthon nagy király vagyok benne. :) Elcsevegtem a boltos csajszival (minden mondatát csak visszakérdezés után értettem meg), majd nagy meglepetésemre találtam egy kis bakelites szekciót is, benne Sublime picture disc-eket!! Kénytelen voltam megvenni a 40 oz.-t két másik színben és a s/t albumot is. Nem volt olcsó, de megérte.

Este összepakoltam nagyjából, készültem a nagy útra. Nem volt egyszerű dolgom. Az újonnan vásárolt táskába kizárólag könyvek kerültek, a bőröndbe pakoltam mindent, amit bírtam, a tetejére rápaszíroztam Bob-ot, majd kisebb erőkifejtés után ráhúztam a zipzárt. Nem volt sok cuccom:
- nagy bőrönd
- kis bőrönd tele könyvekkel
- hátizsák
- laptop táska
- üres túrahátizsák
- kabát