2006. II. 9. Dallas

Ebédelni megint a mexikóiba mentem, most valami másfajta kaját ettem, a nevére sajnos nem emlékszem, valami ehető tészta-tányérba pakoltak mindenféle salátákat, babot, stb. Finom volt, csak nem túl laktató.

A sok zúgó géptől, vagy nem tudom, mitől estére rohadtul megfájdult a fejem, de kitaláltam, hogy a hétvégét tartalmasan fogom tölteni, szóval nagy tervezgetésbe kezdtem. A célpont Houston, ami 5-6 órányi vezetésre van, de megnézhetem a NASA-t és lesznek jó koncertek, van egy rakás érdekes lemezbolt, stb. Elmentem tehát a szokásos közértbe, és bevásároltam egy rakás pénzért kifliket, sajtokat, vizeket, plusz mivel a tervek szerint még maradtam volna pár hetet, pár egyéb használati cikket, pl. fogkrémet, új fogkefét, két mikrózható kaját, újabb jégkrémet, stb.

Este a parkolónkon egy nyuszi szaladt át, majd megállt az egyik bokor alatt, egy darabig farkasszemet néztünk, majd továbbálltam.

Este tervezgettem a nagy utazást, tökre örültem, hogy végre történik valami, plusz találtam egy rakás érdekes bulit február végére. Thrice, No Use for a Name, Suicide Machines, Toasters, stb.