2006. II. 5. Dallas

New Yorkból hazatérésem óta fosok állandóan. Ez a mai napomra kissé rányomta a bélyegét. Úgy néz ki, az ottani csapvíz nem a legjobb, többeknek okozott már ez problémát.

A dinoszaurusz-lábnyomokat bemutató parkba végül nem mentem el, mivel 2 óra vezetést nem ért volna meg. Így inkább egy közeli parkba néztem el. Semmi extra, kisebb terület egy tóval, patakkal, néhány fával, többnyire betonozott sétaúttal. Csináltam pár képet telefonnal, a fényképezogépet persze otthonhagytam:













Itt így néz ki egy külvárosi lakónegyed. Akkora házak, amik otthon csak a leggazdagabbaknak vannak:








2-3 órát sétálgattam, majd hazajöttem WC-re, mert már rohadtul kellett. Azt hittem, ezzel megoldva a probléma. Bementem Dallasba esőkabátot venni, de nem találtam a kiszemelt boltban pont olyat, amilyet akartam. Volt viszont mellette egy menő képregénybolt, ahol átnéztem a kínálatot. Rengeteg minden volt! Régiek is bőven.

Aztán éreztem, hogy kurva gyorsan megint haza kell jönnöm. Azért még gyorsan benéztem a közeli Virgin-be, de itt sem volt, ami kellett volna.

Itthon inkább ledőltem kicsit pihenni, mert elég szarul (szó szerint:) voltam, most már jobb. Ja, voltam közértben is, vettem vizet (hátha az ittenivel is gáz van), vitaminokat (pótolni, ami eltávozott), és valami sós kekszet, ez volt az ebéd/vacsora.