2006. II. 2. Dallas

Dolgozni kellett már megint, egyre többet, mostanában reggeltől estig.

Azért erre a napra is jutott érdekesség. A kollégák kinéztek egy új helyet, a Max Café-t, ide mentünk ebédelni. Népszerű hely, dugig volt. Az ajtón épp két hatalmas durván dagadt csaj mászott ki.

Nos, egy salátázóról van szó, ami még fasza is lehetne, de az adagok nagyon durvák. Háromfajta húsmentes salátát kértem egy tányéron, tésztasaláta, uborkasaláta, és krumplisaláta volt a kínálat. Csak néztem, ahogy pakolja a fickó. Mindegyikből egy teljes ebédnyit rakott a tányérra. Nem volt különösebben drága, túl finom sem, de felháborító az ilyen szintű pazarlás. Kivétel nélkül mindenki otthagyta kb. a felét a kajájának az asztalon. Bár én ilyet soha nem szoktam, nekem is kb. a fele ment a kukába. Na, ide se jövök többet.

Vacsorára nem voltam éhes (nem meglepő), szóval 3 szem szuperfinom meggyes sütit (erről is volt már szó) ettem limonádéval a kertben üldögélve.

Hogy legyen valami jó is a napban, megnéztem a Forrest Gump DVD-met. Na, ez tényleg jó volt.

A TV-t is kapcsolgattam kicsit este, itt van video on demand szolgáltatás. A lényege, hogy ki lehet választani tetszőleges filmet, és azt megnézni a TV-n mindenféle videó vagy hasonló eszköz nélkül. Hálózaton küldik át. Persze pénzért megy minden. Otthon ilyen se nagyon van még, csak interneten, ha jól tudom.