2006. I. 16. Dallas, Fort Worth

A mai napon nem sok minden történt. Reggelire rántotta, mivel komolyabb ebédet nem terveztem, majd ellátogattam a korábban kinézett műszaki boltba, ami persze időközben már megszűnt. Elhaladtam egy lepukkantabb lakónegyed mellett, ilyet is csak a filmekben láttam eddig. Kis összetákolt faházak, lakókocsik. Azért itt is minden házikó előtt ott állt a baromi nagy autó. A következő hely, amit felkerestem még létezett, és lehetett is kapni, amit kerestem. Vettem egy fekete 30G-s iPod-ot. Sajnos a $300-ra még rájött vagy $25 adó is, de mindegy, a cucc kurva jó. Tud zenét, fényképet, videót lejátszani, pici, baromi jól néz ki, és király a kezelése. Mivel elég szar idő volt, az új szerzeménnyel játszottam a nap további részében. Feldobtam rá a laptopomról 10 gigányi mp3-at, majd az Idoru új klipjét és az összes fotómat, amit itt készítettem.

Rájöttem, hogy a vasalást még tanulni kell, de azért nagyjából hordható állapotba hoztam a kimosott pólókat.

Ebédre kis vízben megpároltam a maradék bébirépákat, ezt ettem kenyérrel és sajttal. Vacsorára hamburger volt chips-szel, ezekből ettem egy adagot, majd elindultam Fort Worth-be.

Az úton elég sokan voltak, ráadásul a nagy szél dobálta a kocsit, szóval óvatosan vezettem. A 1919-ben ma jóval többen voltak. Érkezésemkor, este 8 körül hangolt be az első zenekar, eddig én átlapoztam a lemezkínálatot. A tervezett 4-ből most is elmaradt egy banda, szóval ha jól sejtem, akkor a Zerstoren kezdett. Igazi crust/grind banda félperces számokkal. Nem mondanám, hogy túlságosan oda vagyok ezért a stílusért, szóval többet nem is írok róluk.

A koncertek között ment a baromkodás, látszik, hogy egy baráti társaság jár ide, mindenki ismer mindenkit. Az ANS zenéje leginkább a 80-as évek amerikai hardcore-punkjára emlékeztetett. Bár annyira nem ismerem, nekem a Black Flag ugrott be róluk. Nem túl nagy meglepetésemre az énekes karján az ANS tetkó mellett egy Black Flag logót szúrtam ki. Remek előadásmód, korrekt számok. Jó volt.

Újra találkoztam Ramsey-vel, a pincér gyerekkel a vegan kajáldából, váltottunk pár szót, majd kezdett az I Object. Tipikus crust-punk női énekkel. Komoly mondanivaló, totál kiszámítható sablonos zene. Azért nem volt annyira rossz.

A buli 8-kor kezdődött, 10-re vége is volt. Nem sokat pöcsöltem, elindultam vissza, holnap meló...