2006. I. 11. Dallas

A mai napomból szinte csak a zabálás az érdekes, szóval másról nem is nagyon írok.

A reggelinél igyekeztem visszafogni magam, gyümölcssaláta, joghurt, narancslé, és egy muffin, ami akkora volt, mint egy ház. Napközben nem sok mindent csináltam, ebédre az eddig meg nem talált de a múltkor felfedezett Udipi Veggie Café-ba mentem, ami nagyon közel van a munkahelyemhez, szóval holnap már gyalog megyek. A rendszer és a kaják nagyon hasonlóak a Veggie Gardenhez, all you can eat, önkiszolgáló. Annyiban különbözik, hogy itt többféle hús-utánzattal találkoztam. Volt, amit nem igazán ettem volna meg, ha nem tudom, hogy egy vegetáriánus étteremben vagyok. Szóval nagyon jól meg voltak csinálva! Nem bírtam mindent végigenni, szóval holnap folytatom. :) Este koncertre akartam menni Forth Worth-be, arrafelé még úgysem jártam, kb. egy órás autóútra van. Amikor még este 6-kor is benn ültünk, akkor lemondtam a dologról, végül fél 8-kor tudtam eljönni. Igazából tök felesleges volt ott ülnöm szerintem, de mindegy. Így a vacsoráról is lecsúsztam, ezért elmentem a már ismert közértbe, és körülnéztem kenyér-fronton. Nem igazán lehet kapni rendes kenyeret, vannak a pirítható szögletesek, a francia baguette-szerű cuccok és egy rakás különlegesség. Végül lapos szögletes négyzet alakú sajttal és olajbogyóval megszórt kenyérszerűséget vettem, plusz egy üveg Evian-t. A söröket megint nem találtam meg, de amikor az ice cream felirathoz értem, már tudtam, hogy ma este Häaggen-Dazs-t fogok enni! És tényleg, találtam egy csomó fajtát, a választás nem volt kérdéses, triple chocolate!

Siettem tehát haza, és ettem a sajtos-olajbogyós kenyeret borsos Boursin-nel, bébiparadicsommal és újhagymával, ittam hozzá egy kis Evian-t, majd felbontottam a világ legfinomabb jégkrémét, és magamba kanalaztam egy adag Häaggen-Dazs-t. Folyik a nyálad? Isteni volt! És még maradt egy csomó.

Ami viszont gáz, hogy elvileg holnap utaztam volna tovább, azért a szállásom és az autóbérletem holnap lejár. Valahogy meg kell hosszabbítanom ezeket.