2007. 11. 19. London

Nem bírtam túl sokat aludni, valamiért nem bírok átállni az éjszakai műszakra. Elmentem kajálni Camden-be, majd irány a Leicester Square és a Haägen-Dazs fagyizó! Elég sokan voltak most is, de az ablak mellett találtam helyet. A szép katalógusban nem túl nagy a választék, de így is sokat kellett gondolkoznom, melyiket próbáljam ki először. Végül kiválasztottam egyet, változtathattam a benne lévő fagyik összetételén is. Azt kell mondanom, nagyon-nagyon finom volt! Két gombóc fagyi, alattuk és fölöttük meleg csokiöntetbe ágyazott csokis kekszdarabok úsztak. Enyhén szólva nem volt olcsó, de kénytelen leszek még legalább egyszer visszamenni.

Ezt követően az Apple Store volt a célpont, metrózás helyett a sétát választottam, bár a délutáni viszonylag jó idő megint esősre váltott, többnyire eléggé ömlött. GPS segítségével nagy nehezen megtaláltam a helyes irányt, majd a Piccadily Circus érintésével végigsétáltam a Regent Street elegáns bevásárlóutcán. Út közben beugrottam egy 5 emeletes játékboltba, ahol volt pár jó cucc, majd meglett a legnagyobb Apple store is, ahol eddig jártam. Kicsit játszottam az új Nano-val meg a Touch-csal, megbámultam az új asztali gépeket, majd hazametróztam. Most, hogy a két legfontosabb látnivalót (H-D és Apple) kipipáltam, nem tudom, mi lesz a következő célpont. Főleg, ha végig esni fog. (Az előrejelzések szerint igen.)



Vettem kenyeret egy kis közértben (meglepően kedvesek itt még a közértesek is), majd megittam mellé a második sörömet is. Elég jó volt. :) Ömlő esőben közelítettem meg a kollégám szállodáját, ahonnan kocsival mentünk munkába.